Despre Noi

Compania UNIVERSINJ SRL a fost fondată în 1992, pe baza fostului Institut de Stat pentru Proiectarea Drumurilor MOLDGIPROAVTODOR, fiind una dintre primele societăţi private în domeniu.

UNIVERSINJ oferă servicii complete de consultanţă, proiectare şi inginerie. Din echipă fac parte 80 de specialişti, angajaţi permanent şi 45 de freelanceri. Încă de la început UNIVERSINJ şi-a format o echipă de ingineri profesionişti, specializaţi în autostrăzi, poduri, construcţii civile şi industriale, specialişti în geologie, hidrologie, cadastru şi geodezie, arhitecţi, inspectori în construcţii şi suport administrativ, cu  experienţa necesară pentru oferirea unei game largi de servicii profesionale.

Am finalizat cu succes mai multe proiecte în Republica Moldova, România şi Federaţia Rusă. Nu suntem intimidaţi nici de noile provocări sau problemele dificile de inginerie, care necesită soluţii inovatoare, practice şi rentabile.

Scopul nostru este de a satisface necesităţile clienţilor noştri, atât a agenţiilor de stat, municipale, cât şi a persoanelor fizice.  Avem echipa, experienţa şi cunoştinţele necesare pentru a îndeplini eficient şi la timp orice proiect de inginerie.

Valorile noastre sunt munca în echipă, calitatea şi perseverenţa – elementele-cheie dezvoltării încontinuu.

 

 


Contacte rapide

Str.Bucuriei 12A, MD-2004 Chişinău, Republica Moldova
Telefon: +37322 358600,358301, fax: +37322 748850
e-mail: office@universinj.md, mail@universinj.md

 

 

Total vizitatori: 20945 | Vizitatori ieri: 14 | Azi: 9 | Online: 0
 
© 2009 "UniversInj" LTD. Toate drepturile rezervate. Site elaborat de Midan Factory